Miehenelämää

Nyt kun on tavallaan ihan uudelta kantilta ehtinyt tovisen tutustella tätä miehen elämää, niin kaikenmoista sitä mielenpäälle, alle ja sivullekin päätyy. Erotuksena siis aviomiehenelämästä, vaikka ilman muuta ja epäilemättä näissä aatoksissa ei juurikaan eroa ole siviilisäädyn suhteen. Ja nyt arvelin päästää osan pullahtamaan ihan niinko biteiksi asti 😀 Tein jopa ihan uuden kategorian moisille ajatuksille ikäänkuin digitaalisena erottimena perhe-elämästä.

Nenä- ja korvakarvat. Voi hyvänen aika. Ja pahanen aika. Ja muutkin ajat. Mikä hitto niitä riivaa? Ihan kuin ne olisivat keväästä saaneet uutta voimaa ja punkevat hillittömällä tarmolla tunnustelemaan kesäaurinkoa ja uusia tuulia. Ja millä ihmeen konstilla ne saa pysymään siellä minne ne kuuluu, eli nenässä ja korvissa? Onko tässä nyt selattava gigantista joku suriseva härpätin missä on eri reikiin tungettavia osia tai vaihtopäitä? Enkä siis nyt tällä kertaa mieti mitään pervoa vaan ihan oikeaa kapinetta jolla nuo burgkalifamaiset villikarvat saa pidettyä kurissa? Pitääkö niitä alkaa nyppimään pois? Vai häiritseekö ne oikeasti ketään muita kuin minua?

Lahkeen pituus. Kun oma käsitys vaatteista on se, että ne peittää intiimialueet ja lämmittää, niin on ihan melkein lähes ylivoimaista valita housuja. Onko se nyt niin, että nilkka näkyy vai pitääkö sen mennä sinne kantapään alle? Kuuluuko perstaskun olla siellä polvitaipeessa vai vieläkö perinteinen kankunkohta toimii? Pitääkö housujen olla niin tiukat, että hyvin vähän miehuudesta jää arvailujen varaan vai pitääkö niiden pysyä ylhäällä vyöllä ja pyhällä hengellä? Tähän asti mie olen oikein oivasti pärjännyt sillä, että lahkeiden pitää olla ainakin auttavan ehyet ja puolisäärtä pidemmät, mutta meneekö ihan metsään vai onko sillä edes oikeasti mitään väliä mitä kaljuuntuvalla keski-ikäisellä kenokaulalla on jalassa?

Ahterit. Varsinkin näin kesäisin maailma on täynnä ahtereita. Ehkä mie en tähän mene yhtään pidemmälle tällä kertaa, mutta todetaan nyt vaikka ahtereiden olevan uhka vähintäänkin liikenneturvallisuudelle jos ei kansantaloudelle ja ilmastonlämpenemisellekin.

Ugh.

Jaa Facebookissa tai sähköpostillaShare on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Kategoria(t): Memiehet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta kohteessa Miehenelämää

 1. Jalkko sanoo:

  Ja sääret korkkareissa. Ehdottoman vaarallisia ovat ne. Oikeastaan miehiltä pitäisi kieltää autolla ajo aurinkoisina kesäpäivinä kaupunkiolosuhteissa.

  • Markus sanoo:

   Oi kyllä, korkkarit mie koetin tahdikkaasti sivuuttaa. 😛 Olet ehdottoman oikeassa, kuten ah, niin monesti ennenkin 😀

 2. HannaKatariinaP sanoo:

  Hirviä määrä kysymyksiä 😀 Ja koska nainen haluaa aina olla oikeassa, tässä myös vastauksia 😉
  En tiiä mutta tervetuloa naisten elämään. Nyppimällä tai parturoimalla. Luultavasti. Kyllä. Ei ainakaan vielä 
  Ei kumpikaan noista; lahkeen pitää laskeutua kengän päälle kevyesti (tosin itse persjalkaisena joudun tyytymään niihin kantapään alle meneviin). Kankunkohta!!! Jälleen välimuoto on paras. On!
  Ahterit…joo ugh! Itse olen ylypiä omastani vaikka iso onkin. Ainakin on pyöreä! UGH! 😀 Ja selkeesti pojat on peppumiehiä 😀

  • Markus sanoo:

   Uu, ihan oikeita mielipiteitä 😀 Kiitos niistä suuri ja pullea. Siis kiitos on suuri ja pullea, et sie.

   Otan onkeeni. Ja jalkaani. Ja karvoihini 😀

 3. -jane- sanoo:

  Henkilökohtainen mielipiteeni nenä- ja korvakarvoihin on se, että ne tappavat erotiikan paremmin kuin tuplettikalsarit aikoinaan!

  • Markus sanoo:

   Juu, miekään en moisista rikkaruohoista naamassa oikeasti ihan hirmuisesti piittaa 😀 Täytyy sommitella jonkinlainen välineistö moisien suitsiin saamiseksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Varmenne * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.