ikämiessarjaa

Kävin siis kirmailemassa Helsinki City Runin viime viikonloppuna, eikä siitä ja sen tuloksista ja muista matkan varren kokemuksista sen enempää. Paitsi että sen ilmoittautumisjärjestelmä laittaa ilmoittautuneen automaattisesti asiaankuuluvaan juoksijaporukkaan kilvoittelemaan samanhenkisten ja -tasoisten kanssa. Tänä vuonna tuloksia sitten intternetin syövereistä hakiessani kehräsin jo pientä epätoivon poikasta kun aikaa ei meinannut löytyä! Ei sitten millään. Ei edes väärin kirjoitettuna. Eikä työpaikan perusteella. Himppu sentäs, menikö ajanotossa tai jossain muualla joku pieleen? No ei mennyt!

Loppuaika ja väliaika löytyi ihan juuri sieltä missä sen pitää ollakin, nimittäinen Miehet 40v-sarjasta!

Tähänkö tämä nyt menee sitten? Naimattomat kaverit eivät enää olekaan sinkkuja vaan vanhapiikoja? Työterveyshuollosta tulee kutsu ikäkausitarkastukseen? Suihku on heikko? Erektiohäiriö ei olekaan vain huvitusta herättävä telkkarimainos? Pienen juoksulenkin jälkeen kintut kolottaa päiväkausia? Telkkarin ajankohtaisohjelmat on kiinnostavampia kuin frendien kolmannen tuotantokauden kuuden uusinta? Ystävät, kaverit ja naapurit alkaa olla oikeissa töissä ja saa lapsia? Tai siis sai lapsia ihan äsken ja ne menee nyt kouluun? Omat kääpiöt ottaa lahjansa “mieluummin rahana”?  Kolmesta kaljasta jääkaapissa on vielä jäljellä yksi ja niiden saamisesta alkaa olla toista kuukautta? Autoa ajavat ihmiset näyttää lapsilta? Armeijaan menevät pojat antaa vaikutelman yläasteella olevista työelämään tutustujista? “Vastaostettu” tai “ihan uusi” on jäänyt lapsille pieneksi jo vuosi sitten? Naapuritiimiin rekrytoitu asiantuntija voisi ikänsä puolesta olla nuorena tehty oma lapsi? Päänahka ruskettuu sellaisista kohdista mistä se on viimeksi ruskettunut sissikomppanian maastoruokailuissa?

Ja pahimpana kaikista, pitääkö tässä nyt sitten alkaa jonkinlaista kriisiä keksimään? Eikö minulla voi olla ihan yhtä mukavaa kuin aina ennenkin ja miksei elo ja olo saisi maittaa ihan yhtä hyvältä kuin kaksikymmentä vuotta sitten? Jos kyrpsykkä ei osoita lerpahtamisen oireita niin pitääkö mennä urologille ihmettelemään luonnonvastaisuutta?

“Ikä on vain numeroita”-sanotaan. Ei se ihan sillee kyllä mene, iän myötä saa esimerkiksi olla omaa mieltään, eikä sitä mieltä kuin kaikki suositut on ja katsoa telkkarista ajankohtaisohjelmia niin myöhään kuin haluaa 😀

Jaa Facebookissa tai sähköpostillaShare on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
This entry was posted in Perhe-elämää, Perussettiä. Bookmark the permalink.

5 Responses to ikämiessarjaa

 1. KaisaL says:

  Paitsi että entäs jos ei jaksa enää katsoa ajankohtaisohjelmia kovin myöhään? Saako mennä ysiltä nukkumaan jos väsyttää vaikka miten ois mielenkiintoinen dokkari (senhän on ottanut talteen aiemmin viikolla joten sen voi katsoa koska haluaa, itse preferoin nousta kuudelta tsiigailemaan noita pätkiä kun normaalit ihmiset vielä nukkuvat jos vaan voivat)?

  Ps. Ilman muuta pitää viedä kyklooppi urologin tarkastukseen, jos ei muuten niin kehuja saamaan kun on komia eikä ollenkaan ikäisensä näköinen? 😉

  • Markus says:

   Kyrpsykkä kiittää 😀

   Juujuu, me nelikymppiset saadaan mennä nukkumaan vaikka kahdeksalta ja herätä urdunkielen iilööning-alkeiskurssille puoli viideltä 😀

   • Jarkko says:

    No ei kyllä saada. Nih!

    Nimimerkilla: En käsitä mikä hitto siinä on, että roska-autojen, paineilmaporien, aura-autojen ja muiden meluisten härpäkkeiden käyttäjien pitää ryhtyä säätämään niillä vehkeillänsä viimeistään 06:15″

    Sama kuin mä menisin pitämään diskoa neljäksi tunniksi niiden ikkunan alle alkaen klo 21:00

    Meinasin muuten lyödä sitä bioastian tyhjentäjää, joka kesäaamulla peruutti piipittävällä roska-autollaan meidän pihaan ihan 04:50.

    • Markus says:

     Asiaa puhut, kuomaseni 😀

     Me aikuisen ikään ehtineet saamme myös kiukustua kun tahdomme ja kirjoittaa paikallislehden yleisönosastoon tulikivenkatkuisen palautteen yhteiskuntarauhaamme loukkaavista häiriötekijöistä!

 2. KaisaL says:

  Ja siis minähän en ole _lähelläkään_ neljääkymppiä (kummastakaan) suunnasta, odottakaapa millainen takaraivo iskee kun sinne asti pääsen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Varmenne * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.