Matkarattoa

Töimishommissa joudun aina silloin jos myöskin toisinaan tällöin ohjastamaan uskollistä käskaita milloin minnekin päin maata. Ajaminen, niin puuduttavaako se joskus onkin, on oikeasti aika rattoisaa ja saan viettää runsaasti aika omassa mainiossa seurassani siinä vakionopeudensäätimen hoitaessa tehtäväänsä ja rattia käännellessä.

Kun tuntikausia muokkaa käskainpenkkiä pakaroiden malliseksi niin aivo saa ihan rauhassa viettää laatuaikaa. Mie olenkin tunnistanut muutaman teeman, jotka toistuvasti ilmestyvät matkantekoa jouduttamaan ja arvelin teille mokomille uteliaille aavistuksen avata sielunmaisemaani matkanteon aikana 😀

Ja juu, erotiikka jääköön johonkin toiseen blogsautukseen siitä huolimatta, että taitaa olla turha kieltää moisen ajatuksen olemassaoloa ollen samalla kuitenkin miessukupuolen edustaja 😛

1. Lottovoitto. Mie olen jo aikalailla tarkalleen sisustanut järverannalla olevan poikamiesboksini ja kokolailla kivasti tiedän jo, että minkälainen sauna, kuntosali, biljardihuone, keittiö, terassi, vierashuone, makuuhuone, olkkari ja laitetila sinne tulee ja myöskin toki laitetilan sisältö ja viihde-elektroniikka on hyvinkin valmiiksi suunniteltu talotekniikkaa unohtamatta. Ilman muuta myös asiaankuuluvat hyväntekeväisyyskohteet, remontti-, siivous- ja taloudenhoitopalvelut ja autettavat ystävät on listattu moneen kertaan.

2. Supervoimat. Minkälaisen supervoiman haluaisin ja mitä sillä sitten tekisin? Itse asiassa on aika vaikeaa saavuttaa taloudellinen riippumattomuus millään supervoimalla jos sitä ei halua paljastaa. Vaikka nyt jos pystyisi parantamaan niin millä sitä sitten valkkaisi että kenet parantaa ja kenet ei? Ja miten siitä saisi rahaa joutumatta itse lukkojen taakse pisteltäväksi ja tutkittavaksia ja koekaniiniksi? Tai teräsmiehen purkupalvelu. “Katsokaa kaikki viisi minuuttia muualle!” Ja valmista tuli. Mitä vastataan kun kysytään, että miten sie tuon teit? Selitys povitaskuun mahtuvasta kolmen tonnin purkupallosta ei ehkä kelpaisi.

3. Kaunis maaseutu. Suomessa on ihan tosi idyllisiä pikkukyliä ja kaupunkeja matkojen varrella ja mie ajelenkin niiden läpi yytsien pihapiirejä, hienoja vanhoja homeisia taloja ja miettien, että mitä ne asukit itse taloistaan tuumii ja mitäköhän ne tekee työkseen kun lähimpään työpaikkaan on 80 kilometriä.

4. Töihommia jostain syystä miun aivot askartaa myös. Niinko esimerkiksi, että millä ihmeen konstilla mie saan kuulijakunnan ymmärtämään, että mitä tarkoittaa “samassa verkossa” pitämättä yleisölle kolmen päivän tietoliikenteen perusteet.

5. Kotihommia. Koskakohan Töyrylän vesikaton saisi uusittua ja uuden kattosillan ostettua ja paikalleen ja mitenkähän näppärästi saunasta saisi Ilonalle pikkusievän yksiön asuttavaksi niin saisi opiskella ja olla rauhassa ja että noinkohan tuon elisaviihteen voisi irtisanoa kun netflixista tulee paremmin ja halvemmalla ohjelmaa ja se digiboxikin on aikamoisen surkuhupaisa ollakseen niinkin kallis ohjelmalähde. Ja tietysti kääpiöiden sieluntila ylipäätänsä aivolohkossa ajaessa seikkailee.

6. Muut. Ne enemmän tai vähemmän jäsentymättömät täyteajatukset koirista, ystävien koirista, naamakirjakavereiden kuulumiset ja itseni kanssa kenenkin olemisista spekuloinnit ja kaikki sen sellainen, mikä oikeastaan monesti unohtuu melkein samantien aatoksissa käytyään tullakseen taas takaisin seuraavassa joutohetkessä tai liikennevaloissa.

Nytpä senkin tiedätte. Nih 😀

Jaa Facebookissa tai sähköpostillaShare on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
This entry was posted in Memiehet, Perussettiä. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Varmenne * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.