Mitäs me puristelijat.

Tuossa työmaalla kurssin lopuksi kun korrektisti, tarpeeksi jämäkästi mutta kuitenkin kohteliaasti ja silmiin katsoen kättelin herrat kotimatkalle viikonloppuja toivotellen muljahti taas mieleeni ajatus. Ja onhan se tietysti vallankumouksellista mutta kyllä sillä tavalla silti joskus käy. Nimittäinen koskeminen. ja mokomat perviöt, en nyt tarkoita mitään lääppimistä tai muuta käpälöintiä, vaan sitä oikeaa tapaa. Koskemista.

Kosketuksella on valtava voima. Koskemalla voi hyvin helposti ja vaivattomasti karkoittaa toisen ihmisen valovuosien päähän ja taas toisaalta koskettamalla ja kosketuksella voi lähentyä ja lähentää sitä sillä hetkellä hollilla olevaa ihmisrodun edustajaa enemmän kuin minkään sortin puhumisella. Mites tää nyt tällee menee? Voiko sitä jotenkin harjoitella ja miten siihen sitten pitäisi suhtautua? Nyt siellä tietysti odotellaan taivaata avaavaa kavalkadia erilaisia ote- ja hipaisuohjeita kuvitettuna ja ohjeistettuna 😀 Höpöhöpö. Ajatuksia on vain taas tarjolla, toivottavasti ajatteluttaa nekin.

Iloisuuspuristelu

Kunnon lämmin halaus ystävälle, kolleegalle, sukulaiselle tai muulle tärkeälle henkilölle. Varsinkin aamun aluksi se lämmittää paremmin kuin kaksi kuppia kaakaota. Olen tärkeä, olet tärkeä, mukava kun olet siinä, päiväni on parempi kun tapasin sinut, tässä sinulle lämpöä, voimaa ja ystävyyttä minulta. Jaan itsestäni sinulle ja saan sinulta sinusta. Jakamalla itsestämme kuin taikaiskusta saimme molemmat takaisin enemmän kuin yhteensä annoimme. Onko parempaa kauppaa ja hienompaa yhteyttä ja yhteistä kuin halaamalla saatu hyvä mieli, arvostus, tunne ja kokemus. Olet minun elämässäni olemassa.

Muista koko vartalo mukana ja aito ote. Perverssit menköön muualle, tässä ei ole mitään seksuaalista eikä romanttista, vain hyvää mieltä ja  mukavaisuutta.

Tukituntuma

Usein yhdellä kädellä olalle tai käsivarrelle laskettu ilmoitus siitä, että olen vieressäsi, tukenasi. Jos et selviä, autan sinua. Jos en osaa auttaa, etsimme yhdessä ratkaisun. Tuo kämmenen kokoinen kosketus kertoo salamannopeasti valtavan määrän tietoa ja antaa voimaa ja itsevarmuutta. Voin turvallisesti edetä ja kokeilla, voin astua eteenpäin ja jos putoan niin olet auttamassa tai ainakin putoamme yhdessä ja saamme tukea toisistamme. Avullasi selviän kyllä.  Tukituntumassa mielenkiintoista on se, että useinkaan apua tai tukea ei tarvita, vaan sen avulla löytyy uusia voimia ja kykenee käyttämään omia taitojaan tehokkaammin.

Älä koskaan käytä alentamaan tai ylemmyyttä pönkittämään. Työpaikkakiusaamisen ja parisuhteen valtapelin tuhoisa ase väärin käytettynä mutta henkeä pelastava ensiapu oikeassa suhteessa annosteltuna.

Lupauslipaus

Ohimennen keittiössä toinen käsi salaattikulhoa sekoittamassa tehty niskakuopan pyyhkäisy. Tiukassa oviaukossa lanteella viivähtävä käsi. Hiukan liian pitkään ja hiukan liian pitkälle jatkuva halaus. Miten iso vaikutus moisella näennäisen huolettomalla ja ohimenevällä kosketuksella onkaan? Pulssi nousee paremmin kuin spinningissä ja posket punoittaa kuin koko päivän auringonpaisteisen pulkkamäen laskemisen ja lumisodan jälkeen. Piristää hyvinkin väljähtänyttä parisuhdepäivää paremmin kuin muutama ylimääräinen kaasupainallus mehutiivisteeseen limukkakoneessa.

Parisuhteessa korvaamatonta tiimihengen luomista ja sinkulle huikaiseva unisatu ja kohottavaa mielikuvaharjoittelua taattu, ja miten pienellä vaivalla.

Kunnioituskättely

Reipas ja jämäkkä mutta ei luita rutisuttava kättely. Olet huomattu ja havaittu, kunnioitan sinua. Olet ystävällinen ja ystävä, tunnen sinun läsnäolosi ja kunnioitan sitä. Poliitikkojen valtapelinappula, jolla kaadetaan hallituksia ja kiristetään maataloustukia. Alunperin tyhjää kättä käytettiin merkkinä hyvästä tahdosta, mutta nykyisemmin tervehdyksenä tullessa ja lähtiessä. Pikkujuttu, nopsa kosketus, mutta kuitenkin painovoimaan verrattava vaikuttavuudeltaan. Tavallisessa elämässä niitä neutraaleja arkipäiväisiä kosketuksia, joiden merkitys huomataan vasta sitten kun siihen ei vastata tai kädessä onkin kolme päivää sitten järvestä nostettu särki.

Harjoittelemisen arvoinen perusasia, joka usein jää edellisten hipelöintien varjoon.

Lisääkin tulee mieleen, mutta koetan muistaa, että tätä saattaa lukea alaikäisetkin tiedonvaltatien surffaajat 😀 Ei se Frank Pappa ihan palturia puhunut kun totesi niin sattuvasti No-TV newsin lopuksi ”Kosketelkaa toisianne”. Samoten mieleeni ja ja jonnekin käpytumakkeen uumeniin on ikiajoiksi syöpynyt jo silloin ikivanhan Åke Blomqvistin  kadettien tanssikurssilla kajauttama: ”Kiinni muumiin!”

Jaa Facebookissa tai sähköpostillaShare on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Kategoria(t): Perussettiä. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta kohteessa Mitäs me puristelijat.

  1. ”Kiinni muumiin!” Ah, mahtavaa! 🙂
    Ja koskettelussa todella on voimaa. Muistan vieläkin vähän häpeillen, miten koitin livahtaa teiltä autoon ilman puristelua. Saitte onneksi portilta kiinni!

    • Markus sanoo:

      Mokoma, yritit livistää 😀 Onneksi varmaan se selkä tai muu hidasti liikettä sen verran, että ehdittiin kimppuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Varmenne * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.